VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Actie

Imtech oud (voor 4 feb. 2013)

Laatste kans om een Imtech-claim in te dienen

Laatste kans om een Imtech-claim in te dienen

22-07-2016 Deelnemers aan de Imtech-schikking hebben nog tot 31 juli 2016 de mogelijkheid om een claim in te dienen. Een professioneel administratiekantoor (Imtech Claims Administrator) zal daarna de ingediende Imtech-claims beoordelen op geldigheid en volledigheid.

Lees verder

Deze actie is gesloten voor nieuwe leden

Deelname aan de actie is mogelijk als: 

  • U VEB-lid was voor 7 februari 2015 en dat blijft (tot moment uitbetaling schikking). Zorg er wel voor dat u zich tijdig bij de VEB registreert voor deze actie. Deelnemers hebben tot 31 juli 2016 de tijd om zelf een claim in te dienen.
  • U aandeelhouder Imtech was bij het slot van de beurs op 1 februari 2013.
  • Indien u aan bovenstaande voorwaarden voldoet en u zich wilt aanmelden voor Imtech kunt u een e-mail sturen naar info@veb.net. Vermeld daarin uw relatienummer en het aantal aandelen dat u op 1 februari 2013 in bezit had.

Waarom deze actie?

Een dag voor de geplande publicatie van de jaarcijfers verraste Imtech beleggers met een stroom aan slecht nieuws. Het was het begin van een hele reeks aan onheilstijdingen. De VEB heeft afgelopen najaar een akkoord getroffen met Imtech en accountant KPMG over compensatie van gedupeerde VEB-leden.