VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

De bijzondere algemene ledenvergadering van de VEB op 26 juli 2021 heeft de heer prof. dr. mr. Steven ten Have en de heer drs. George A. Möller tot commissaris van de VEB benoemd.

Steven ten Have (1967) is organisatieadviseur en hoogleraar Strategie en Verandering aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Sinds 2004 is hij partner van TEN HAVE Change Management. Ten Have is lid van de Raad van Toezicht van het St. Antonius Ziekenhuis. Daarnaast is hij raad-plaatsvervanger bij de Ondernemingskamer in Amsterdam. Voorheen was hij voorzitter van de raad van commissarissen bij Cito, Ajax en SIG en lid, vicevoorzitter van de RvC van ABN AMRO. Ook was hij visiting professor aan Nyenrode en kroonlid en lid van het dagelijks bestuur van de Onderwijsraad. Eerder was hij werkzaam bij Berenschot, onder andere als consultant en vicevoorzitter van de groepsdirectie.

George Möller (1947) was bestuursvoorzitter van Robeco Groep van 2004 tot 2009. Voorafgaand was hij (1998-2004) voormalig voorzitter en bestuurder van Euronext (voorheen Amsterdam Exchanges) en algemeen directeur van de Optiebeurs. Hij is oprichter van DSI (Dutch Securities Institute). In 2003 was George lid van de Corporate Governance Commissie die de Code Tabaksblat introduceerde.
In 2010 volgde het voorzitterschap van de raad van toezicht bij de Autoriteit Financiële Markten dat hij tot 2015 bekleedde. Momenteel is George lid van de Advisory Board van de Securities & Commodities Authority in de Verenigde Arabische Emiraten en bestuurslid van Nasdaq Dubai. Hij is voorzitter van raad van toezicht van Stichting Erven de Jager in Groningen.

Meer informatie volgt.