VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Maarten Sanders

Maarten Sanders begon zijn loopbaan in 1987 als advocaat ondernemingsrecht bij Stibbe in Amsterdam, waar hij in 1995 werd benoemd tot partner. Sinds 2009 is hij partner bij Bergh Stoop & Sanders advocaten in Amsterdam.

Zijn werkgebied beslaat ondernemingsrecht, joint ventures, fusies en overnames, bestuurders en commissarissen, corporate litigation, insolventie en herstructureringen.

Zaken waar Maarten zich mee bezighoudt, zijn o.a. internationale overnamepraktijk, fusies en overnames, internationale geschillenbeslechting, ondernemingsrecht in ruime zin, kunst en cultuur, gereguleerde sectoren en technologiebedrijven.

Naast zijn zakelijke activiteiten is hij op dit moment ook voorzitter van het bestuur van de Stichting Noorderkerkconcerten en voorzitter van het bestuur van de Stichting Kamermuziek Amsterdam.

Maarten studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Hij vervult diverse docentschappen bij OSR Opleidingen en de Academie voor de Rechtspraak. Daarnaast houdt hij regelmatig lezingen in binnen- en buitenland en publiceert hij in vak- en dagbladen over juridische onderwerpen. Hij is lid van de International Bar Association en de Union Internationale des Avocats.