VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Marceline Beijer

Marceline Beijer (1967) is sinds 2011 werkzaam als managing director van Arvato Benelux B.V., onderdeel van het internationale Bertelsmann-concern. Daarnaast is zij binnen Arvato Corporate Information Vice President KAM Banking & Finance.

Marceline Beijer is econoom en postdoctoraal registercontroller. Zowel vanuit haar opleiding als in de praktijk heeft zij naast Algemeen Management kwaliteiten, specialisaties gevolgd op het gebied van finance, marketing en communicatie.

Als statutair directeur is zij van 2001 tot 2011 verantwoordelijk geweest voor het media(marketingcommunicatie)-bureau Kobalt B.V. Voor de zittende klanten en aandeelhouders (w.o. grote Nederlandse banken, retailers en ‘fast movers’) en als medeaandeelhouder heeft zij de organisatie in 2007 en 2011 verkocht. In de tien jaar daarvoor heeft ze diverse financiële (management)posities vervuld bij bankverzekeraar Fortis Nederland, waarbij zij naast haar reguliere financetaken ook verantwoordelijkheid droeg voor treasury-, asset- en ‘liability’-management.

Marceline Beijer is sinds 1998 in het postdoctorale volwassenenonderwijs actief bij diverse businessschools. Daarnaast is Marceline Beijer sinds 2012 lid van de raad van toezicht van de VEB en sinds 2013 lid van de raad van toezicht van ROC TOP.