VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

2018 heeft uiteindelijk voor veel beleggingsportefeuilles geresulteerd in een negatief rendement. Maar hoe moeten we dit zien in historisch perspectief. U wist waarschijnlijk al dat simpelweg de markt volgen met ETF’s vaak beter rendeert dan beleggen in de researchinspanningen van managers van actief beheerde beleggingsfondsen. Maar hoe zit dat precies en welke factoren zijn daarbij doorslaggevend? Inmiddels zijn er meer dan 6.000 ETF’s wereldwijd. Wilt u graag meer inzicht in de exacte werking van ETF’s en wilt u leren hoe u ETF’s kunt beoordelen en selecteren? Dat kan!

In 2019 komen Martijn Rozemuller (Oprichter en Managing Director Think ETF’s en European Head of VanEck) en Hans Oudshoorn (beleggerstrainer bij Binck) met de sessie, ‘Slim beleggen in een complexe omgeving’. Naar analogie van Nederlands grootste volkssport legt Hans uit hoe hij de scouting voor zijn (effecten)elftal verzorgt. Met een duidelijke visie scheidt hij voor iedere positie, van verdediger tot spits, het kaf van het koren. Op die manier ontstaat een kampioenskandidaat. Martijn gaat dieper in op de werking van ETF’s. Hij zal de diverse typen indices bespreken die een ETF kan volgen en ingaan op hoe deze indices worden opgebouwd. Met die kennis bent u beter in staat een ETF op waarde te schatten. Kortom een interessant kijkje onder de motorkap van verschillende beleggingsstrategieën en de componenten waaruit deze bestaan.

 

 

 

Programma:

 

      Inloop

 14:30 - 15.00 uur


      Hans Oudshoorn, Beleggen als een               
      succescoach; waarom mijn elftal
      een winnend team is?


 15:00 - 16:15 uur


       Pauze


 16:15 - 16:30 uur


      Martijn Rozemuller, 'Slimme
      indices 
(en geduld) als stabiele
      motor voor een 
succesportefeuille'


 16:30 - 17:45 uur


      Borrel en snacks 


 17:45 - 18:30 uur

 

 

Data en locatie :  

5 september 2019

 Breda (Volgeboekt)

22 oktober 2019

 Arnhem (Volgeboekt)

28 november 2019

 Zwolle


  • De exacte adressen volgen na aanmelding bij de definitieve bevestiging.
  • Deelname is gratis voor VEB leden, aanmelden is verplicht.

Goed om te weten
De VEB selecteert sponsors en derden die presentaties of lezingen voor haar leden verzorgen met de nodige zorgvuldigheid. VEB kan echter niet instaan voor de inhoud en aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor de producten of diensten van deze derden. De samenwerking van VEB met een derde impliceert op geen enkele wijze een beleggingsadvies.