VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Beleggen kun je zelf

Auteur: Patrick Beijersbergen
ISBN: 978-90-803684-4-6
Uitgever: VEB NCVB
Verschijningsdatum: december 2008
Aantal pagina's: 226
Bindwijze: gebonden
Taal: Nederlands
Categorie: VEB NCVB uitgave
Actieperiode:
Prijs:€ 12,50
Speciaal voor VEB-leden:€ 12,50


Bestel het boek hier

Beschrijving:
De beurs staat na de kredietcrisis op een historisch laag punt. Is het nu een goed moment om in te stappen? Is beleggen wellicht iets voor mij? De VEB geeft met deze nieuwe uitgave een helder antwoord op voorgaande vragen.

Beleggen kun je zelf is een praktische handleiding die veel mensen van pas kan komen. Beleggen doen we tenslotte vrijwel allemaal: velen beleggen indirect en onbewust via hun pensioenopbouw, in een beleggingsfonds of een verzekeringspolis.

Anderen beleggen wel direct en bewust maar laten zich met kostbaar advies bijstaan door een bank of vermogensbeheerder. Na het lezen van beleggen kun je zelf is duidelijk waarom men belegt of zou moeten beleggen, welke mogelijkheden er zijn en welke valkuilen men kan tegenkomen. Helder en zonder ingewikkeld rekenwerk worden de belangrijkste begrippen verduidelijkt.

Voor wie is het boek bestemd:
Men leert stapsgewijs alle basisbegrippen van het beleggen aan de hand van concrete aanwijzingen en praktische tips. Tegen het einde is de lezer in staat in 5 stappen voor zichzelf een beleggingsportefeuille samen te stellen die aansluit bij zijn persoonlijke situatie.

Over de auteur
Patrick Beijersbergen (1968) is geregistreerd beleggingsanalist (RBA). Hij is sinds 1996 werkzaam in de financiële sector. Als hoofdeconoom, beleggingsadviseur, vermogensbeheerder en analist bij verschillende banken en vermogensbeheerders maakte hij alle aspecten van de beleggingspraktijk in Nederland van nabij mee.