VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Uitbetaling van de Ahold-claims over maand verwacht

Vorige week hebben wij bericht over de voortgang van de Ahold-claim. Wij zijn verheugd dat de uitbetaling naar verwachting over vier weken zal starten.

Het Amerikaanse advocatenkantoor Entwistle & Cappucci LLP, dat samen met de Claims Administrator de uitbetaling van de claims regelt heeft meegedeeld dat de Amerikaanse rechtbank op 3 oktober toestemming heeft gegeven om tot uitbetaling van de claims over te gaan.

Voordat met de uitbetaling begonnen kan worden wordt eerst alles voor de elektronische overboekingen (een in Amerika nauwelijks bekende betaalwijze) in gereedheid gebracht. Dit zou ongeveer vier weken moeten duren. Het advocatenkantoor geeft aan geen (verdere) vertraging te voorzien.

De VEB heeft vorige week bij de Claims Administrator aangedrongen op een spoedige afwikkeling van de uitbetaling van de Ahold-claims, nu betaling niet zoals eerder aangekondigd vóór 1 oktober 2007 gestart was. Indien u inhoudelijke vragen heeft over uw dossier verwijzen wij u naar de Claims Administrator. Dit kan telefonisch 0080010204060 of per e-mail via . U kunt uw vragen in het Engels en in het Nederlands stellen.

Zie en voor de eerdere berichten van de VEB in deze zaak.

Vereniging van Effectenbezitters