VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Cursus Opties

Graag willen wij u laten zien welke mogelijkheden opties u als belegger kunnen bieden. Daarom organiseren wij samen met de optiebeurs in Amsterdam speciaal voor VEB leden de optiecursus op een aantal plaatsen in het land. 

Gedurende de cursus maken ervaren docenten van de optiebeurs u vertrouwd met de beginselen van opties. Afhankelijk van uw kennis kunt u zelf bepalen of u alle optieseminar wenst te volgen.

Optieseminar 1:
Dit seminar is bij uitstek geschikt als u nog geen of slechts weinig kennis bezit over opties.

Onderwerpen die aan de orde komen in dit seminar zijn: wat is een optie, welke opties zijn er, hoe kunt u met opties inspelen op verwachte bewegingen van aandelen, hoe kunt u uw portefeuille met opties beschermen tegen de gevolgen van een koersdaling, hoe kunt u met opties extra rendement realiseren op uw aandelenbezit, en nog veel meer.

U kunt zich hiervoor niet meer aanmelden - VOL

Optieseminar 2:

Dit seminar is een vervolg op Optieseminar 1 en is interessant als u dat seminar hebt gevolgd en u uw kennis over opties wilt verdiepen.

Ook als u op een andere manier basiskennis over opties hebt opgebouwd, kunt u mogelijk profijt hebben van het bijwonen van Optieseminar 2.

In het seminar komt een aantal technische zaken aan de orde, kijken we naar index-, valuta- en ETF-opties, en behandelen we enkele optiestrategieën.

Het doorgaan van de cursus is afhankelijk van het aantal inschrijvingen per cursusplaats. In elke groep is plaats voor maximaal 40 cursisten. Aanmelding is voor VEB leden en toegang is gratis. Vooraf inschrijven is echter verplicht.

Met uitzondering van die in Amsterdam, vind de cursus 'Opties'  plaats in vestigingen van Van der Valk. Alle cursus 'Opties' duren circa 2 uur.