VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

VEB zoekt beleggerstalent

Beleggen doen we samen, maar soms is het aardig om ook tegen elkaar te beleggen. Daarom start de VEB voor haar leden een eigen competitie binnen de DFT beurspoule.   

Beleggen gaat niet alleen. Zonder zinvolle en onafhankelijke informatie is het praktisch onmogelijk om geld op een veilige manier zo goed mogelijk te laten renderen. Informatie en tips, strategieen en trucs van anderen maken de kans op succes aanmerkelijk groter.

Beleggen doen we dus samen, maar soms is het aardig om ook tegen elkaar te beleggen. Daarom start de VEB voor haar leden een eigen competitie binnen de DFT beurspoule.

De opzet van het spel

Dit beleggingsspel wordt gespeeld met fictief geld en duurt drie weken.

Deelname is gratis. Deelname aan de VEB competetitie is voorbehouden aan leden van de VEB.

Beleggen doe je voor een wat langere termijn dan drie weken.
Dat vindt de VEB ook. Maar om in drie weken flinke koersuitslagen te krijgen kan in deze competitie uitsluitend gehandeld worden in , beleggingsproducten met een flinke hefboom en dito risico.

Spel en prijzen   

De inschrijving sluit pas op 18 juni, na de laatste speeldag van de Beurspoule.
  
Introductieronde
Vanaf 25 mei 2009 kunnen alle deelnemers een week lang echt meespelen. Echter de behaalde scores tellen niet mee voor het echte klassement. Op vrijdag 29 mei nabeurs worden alle scores van alle deelnemers weer op 0 gezet.
   
De (echte) spelronde
De spelronde DFT Beurspoule 2009 loopt van 1 juni t/m 18 juni 2009. Elke beursdag gedurende looptijd van het spel kunnen deelnemers (maximaal 3) aandelen en Turbo´s uit de AEX selecteren om punten te verdienen.
  
De uitreiking
De winnaar van de DFT Beurspoule 2009 wordt op vrijdag 19 juni 2009 verwacht op de Beursvloer van het Damrak om daar middels een officiële gongslag de Beursdag te sluiten!!

Extra prijzen
Wij rekenen er eigenlijk op dat die overall winnaar uit de subcompetitie van de VEB zal komen. Voor deze topbelegger staat klaar.