VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Ontevreden klant

Dalton Chiscolm, tot voor kort een onbekende Amerikaan, heeft alle headlines in de Verenigde Staten gehaald. De klant van de Bank of America (BoA) is niet zo tevreden met de klantenservice van zijn bank en heeft daarom een forse schadeclaim ingediend.

Chiscolm zou verwarrende informatie hebben gekregen van een Spaanssprekende telefoniste van de bank en daardoor bijzonder veel schade hebben geleden. Afgaand op de hoogte van de claim, moet het wel heel erg zijn geweest.

Hoeveel?
Chiscolm wenst namelijk een vergoeding van 1.784.000.000.000.000.000.000 dollar, ofwel: meer dan duizend triljard dollar.

De man beklaagt zich dat hij in diverse telefoongesprekken met de bank in New York verwarrende informatie kreeg van de telefoniste. Cheques die hij had uitgeschreven zouden zijn afgekeurd wegens onvolledig ingevulde rekeningnummers.

Onbegrijpelijk
Behandelend rechter Denny Chin in Manhattan, bekend van de zaak tegen oplichter Madoff, noemt de gronden voor de aanklacht ‘onbegrijpelijk’. Hij geeft Chiscolm tot 23 oktober om zijn eis beter te motiveren. Lukt dat niet, dan wordt de zaak afgewezen.