VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

NSI gaat zich roeren bij vergadering VastNed Offices

Nieuwe Steen Investments (NSI) laat het er niet bij zitten. Het vastgoedfonds dat krap een maand geleden fusieonderhandelingen met VastNed Offices Industrial (VNOI) op niets zag uitlopen wil meer duidelijkheid.

Daarvoor stapt het vastgoedfonds in de publieke arena.

"Wij zullen als aandeelhouder in Vastned op de algemene vergadering van aandeelhouders van VNOI vragen stellen over de VNOI's motivatie met betrekking tot het afwijzen van ons fusievoorstel," schrijft NSI in een brief aan de VEB.

Dat het gevecht in het publieke domein wordt uitgevochten is ongebruikelijk en lijkt er op te duiden dat de twee partijen niet als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

Dat leek ook uit de berichtgeving over de stuk gelopen onderhandelingen tussen de partijen. NSI had het bijvoorbeeld over "twee maanden van serieuze pogingen en onderhandelingen", terwijl VNOI sprak van een onderhandelingstijd van een week.

De aandeelhoudersvergadering is van VNOI is op 4 mei. Wat Nieuwe Steen na de vergadering met het 4,99 procents belang in Vastned gaat doen wil de onderneming niet prijsgeven.

De VEB stuurde 21 februari ook een brief naar Vastned Offices Industrial met vragen over het stopzetten van de fusieonderhandelingen. Inmiddels heeft het fonds, zeer summier, gereageerd.
Gerelateerde artikelen