VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

28 januari 2013

VEB Cursus Turbo’s & Technische Analyse

  • Pagina printen
  • 0 Reageer op dit artikel
  • Stuur dit artikel door

    Vul hieronder het emailadres in van degene naar wie u dit artikel wilt doorsturen, en uw eigen emailadres in.

Beleggen met behulp van Hefboomproducten komen steeds vaker in de publiciteit. Maar hoe werken Hefboomproducten precies en hoe kunt u aan de hand van Technische Analyse de juiste Turbo bepalen? Tijd om te worden bijgepraat.

De VEB biedt aan een cursus over Turbo’s & Technische Analyse in samenwerking met ABNAMRO en Erem+Nikken in Amsterdam. Deze cursus leert u alle details van AAB Turbo’s en concrete toepassingen van Technische Analyse in uw beleggingsportefeuille.

U leert in korte tijd wat een Turbo is, de waarde van een Turbo kan berekenen, wat de kosten en risico’s van het beleggen in Turbo’s zijn. Tenslotte bespreken we hoe u aan de hand van Technische Analyse de juiste Turbo kunt bepalen.

Na de cursus over Turbo's en Technische Analyse zullen Erem+Nikken de actuele marktomstandigheden bespreken aan de hand van concrete voorbeelden.

Deelnemende VEB-leden ontvangen na afloop van deze bijeenkomst kosteloos en vrijblijvend een driemaands abonnement op de E+N Informatieservice. Hiermee kunt u zelf de toepassing van Turbo’s en Technische Analyse in de praktijk bekijken, beoordelen en toepassen.

Deze speciaal voor VEB-leden georganiseerde cursus kent een interactief karakter en biedt u ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen.


{{scope.count}}Reacties

Geef als eerste een reactie op dit artikel |
{{comment.userName}}
{{comment.createdOn | date:'dd-MM-yyyy HH:mm'}}

{{comment.body}}