VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

24 augustus 2012

VEB Beleggerspanel

  • Pagina printen
  • 0 Reageer op dit artikel
  • Stuur dit artikel door

    Vul hieronder het emailadres in van degene naar wie u dit artikel wilt doorsturen, en uw eigen emailadres in.

Hartelijk dank voor uw interesse in deelname aan het VEB Beleggerspanel. U kunt zich aanmelden door op de aanmeld button hieronder te klikken.

U verlaat dan deze website en ziet een korte online enquête.

Vriendelijk verzoeken wij u alle vragen te beantwoorden, hetgeen een minuut of drie kost.

Over het VEB Beleggerspanel
De VEB zoekt zowel beleggers die zelf actief een portefeuille beheren als beleggers die (nagenoeg) niet zelf beleggen, maar bijvoorbeeld alles hebben uitbesteed aan een vermogensbeheerder. Ook beginnende beleggers zijn van harte welkom om deel te nemen.

In september krijgen deelnemers een persoonlijke uitnodiging voor het panel.

Wat en wanneer?
Het Beleggerspanel komt in de maanden oktober en november maximaal drie keer bijeen op het kantoor van de VEB in Den Haag.

Gedurende deze sessies worden relevante beleggingsproducten en -diensten besproken en uw behoeften als belegger. Uw bijdrage kan de VEB helpen om de belangen van beleggend Nederland beter te behartigen.

Op de hoogte
Deelnemers aan het VEB Beleggerspanel worden op de hoogte gehouden van de uitkomsten en de beslissingen die de VEB in een later stadium (deels) op basis van deze uitkomsten zal nemen.

Ook wordt deelnemers periodiek gevraagd hun mening te geven over verschillende onderwerpen die relevant zijn voor de VEB en beleggend Nederland.

Uiteraard bent u niet verplicht om hier aan mee te werken. Persoonlijke gegevens van deelnemers worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.


{{scope.count}}Reacties

Geef als eerste een reactie op dit artikel |
{{comment.userName}}
{{comment.createdOn | date:'dd-MM-yyyy HH:mm'}}

{{comment.body}}