VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

25 juni 2014

VEB participeert in nieuw platform voor alle financiële vragen

  • Pagina printen
  • 0 Reageer op dit artikel
  • Stuur dit artikel door

    Vul hieronder het emailadres in van degene naar wie u dit artikel wilt doorsturen, en uw eigen emailadres in.

Iedereen kan binnenkort op één plek terecht voor vragen over beleggen, hypotheken, sparen of pensioen. Beleggersvereniging VEB start met drie andere partijen het Startpunt Geldzaken.

Door veranderde wet- en regelgeving wordt steeds meer eigen initiatief gevraagd van mensen als het gaat om financiële vraagstukken.

De onafhankelijke informatie die de betrokken vier partijen, ieder vanuit hun eigen expertise inbrengen, moet voor ondersteuning zorgen.

Het Startpunt Geldzaken maakt het voor iedereen eenvoudiger om met hun geldvragen aan de slag te gaan.

De consument die wil weten of beleggen iets voor hem is, hoe hij zijn inkomen na pensionering veilig kan stellen en hoe hij beter kan rondkomen, iedereen kan straks online terecht bij het Startpunt dat na de zomer van start gaat.

Zo worden persoonlijke geldplannen ontwikkeld voor huishoudens in verschillende situaties. Door het invullen van een paar vragen wordt de consument direct naar een op zijn situatie toegesneden persoonlijk geldplan geleid.

De bedoeling is dat het Startpunt Geldzaken via zo veel mogelijk sites van diverse organisaties te benaderen is.Het Startpunt Geldzaken is een gezamenlijk initiatief van het Nibud, Vereniging Eigen Huis (VEH), de VEB en de stichting Financial Planning Standards Board Nederland (FPSB NL).  


{{scope.count}}Reacties

Geef als eerste een reactie op dit artikel |
{{comment.userName}}
{{comment.createdOn | date:'dd-MM-yyyy HH:mm'}}

{{comment.body}}