VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

08 oktober 2016

Wat vindt u van accountants? Doe de test

Wat vindt u van accountants? Doe de test
  • Pagina printen
  • 0 Reageer op dit artikel
  • Stuur dit artikel door

    Vul hieronder het emailadres in van degene naar wie u dit artikel wilt doorsturen, en uw eigen emailadres in.

Accountants zijn voor beleggers een noodzakelijk slot op de deur. Zij moeten het vertrouwen bieden dat de door (beursgenoteerde) bedrijven gepresenteerde cijfers, feiten en verwachtingen de werkelijkheid weerspiegelen. Lukt ze dat? Aan u het antwoord.

Een reeks aan fraudes en onaangename verrassingen afgelopen jaren hebben het vertrouwen in accountants geen goed gedaan.

De sector wil daaruit lering trekken en als onderdeel van dat proces laat de beroepsorganisatie NBA regelmatig onderzoek doen naar de reputatie van controlerend accountants, grote accountantsorganisaties en de beroepsorganisatie zelf. Het onderzoek wordt uitgevoerd door de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit.

Uw hulp bij dit onderzoek wordt zeer op prijs gesteld. Laat weten hoe u oordeelt over het werk van accountants in een enquête van 15 minuten. De verstrekte informatie wordt strikt vertrouwelijk en anoniem verwerkt.

Klik hier om naar het onderzoek te gaan (u verlaat de VEB-site)

De resultaten worden gepubliceerd tijdens een symposium (De Accountantsdag) op 23 november aanstaande. Als deelnemer aan de enquête kunt u hierbij aanwezig zijn. Daarvoor hebben we dan wel uw naam, mailadres en adresgegevens nodig. Gelieve deze te mailen naar web@veb.net onder vermelding van “ik wil graag naar De Accountantsdag”.


{{scope.count}}Reacties

Geef als eerste een reactie op dit artikel |
{{comment.userName}}
{{comment.createdOn | date:'dd-MM-yyyy HH:mm'}}

{{comment.body}}