VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

VEB en Saxo Bank willen graag verduidelijking verschaffen over de eerder gemaakte afspraken ten aanzien van kosteloos vertrek bij Saxo Bank.

Huidige leden van VEB kunnen kosteloos overstappen wanneer zij willen vertrekken als klant bij Saxo Bank. In dat geval vergoedt de broker eventuele overboekingskosten, dan wel de transactiekosten die gemoeid zijn bij het liquideren van de portefeuille.

Dit geldt tot maximaal zes maanden nadat zij van het platform van Saxo Bank gebruik maken. VEB en Saxo Bank roepen klanten verder op zichzelf een periode van gewenning te gunnen om de mogelijkheden van het platform volledig te doorgronden voordat ze een eventuele beslissing nemen om over te stappen.

Saxo Bank en VEB hebben een duidelijke procedure ingericht voor VEB-leden die aanspraak willen maken van de overstapregeling.

Klanten die financieel nadeel hebben ondervonden van de migratie kunnen zich bij Saxo Bank melden via het gebruikelijke klachtentraject, waarna klachten zorgvuldig worden bekeken en afgehandeld.