VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Heeft u het VEB-lezersonderzoek al ingevuld? Meer dan 300 VEB-leden gingen u voor. Laat ons weten wat uw mening is over het magazine Effect en de artikelen op veb.net

Wij horen graag van onze leden wat zij vinden van de artikelen in Effect en op de website veb.net. Graag leggen we u daarom een korte enquête voor. Hiermee kunt u aangeven wat wij verder kunnen verbeteren aan onze informatie en onze artikelen. Het onderzoek staat open voor alle leden van de VEB.

Het onderzoek is eenvoudig van opzet en kost slechts enkele minuten van uw tijd. U kunt deelnemen door een reeks korte online vragen te beantwoorden. Uiteraard worden de vragen volstrekt anoniem verwerkt.

Als u op deze link klikt komt u terecht bij het onderzoek. Online invullen heeft onze voorkeur, maar als u de vragen liever op papier invult kan dit natuurlijk ook. De complete vragenlijst staat afgedrukt in Effect nr. 10.

Mocht u nog vragen hebben over dit onderzoek, stuur dan een e-mail naar vragen@veb.net of bel ons: 070-3130000. We waarderen uw deelname en feedback enorm.

Klik hier om naar de enquête te gaan.