VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

onafhankelijk | kritisch | strijdvaardig

De VEB BeleggingsGarantie helpt je op weg

Direct naar de tool

Ben je nieuw in de wereld van beleggen en wil je een vliegende start? De VEB helpt je op weg met de BeleggingsGarantie. Als je lid wordt van de VEB en tot €1000 investeert in door ons voorgeselecteerde ETF’s (beleggingsfondsen), dan maak je de komende vijf jaar geen verlies. Want wij vergoeden eventueel verlies tot €1.000 euro.

 

De voordelen van deze actie

 

Stappenplan

 1. Word lid van de VEB (vanaf €65,- per jaar)

  Om mee te kunnen doen met de BeleggingsGarantie moet je lid worden van de VEB. Dat kan al vanaf €65 per jaar. Het lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar, maar wil je over vijf jaar gebruik maken van de BeleggingsGarantie, dan dien je vijf jaar onafgebroken lid te zijn geweest. 

   

  Word nu lid
 2. Open een beleggingsrekening. Hulp nodig?

  Om te kunnen beleggen heb je een beleggingsrekening nodig. De meeste grootbanken in Nederland bieden deze aan, maar er zijn ook bedrijven die zich helemaal toeleggen op beleggers, de brokers. Bij het kiezen van een bank of brokers zijn een aantal zaken belangrijk. Op de VEB-site kun je hier uitgebreid over lezen.

  Voor deze actie is het belangrijk dat de ETF's waar je uit kunt kiezen in het productaanbod van de bank of broker terug te vinden zijn. Voor de vier grootste partijen hebben we een overzicht gemaakt.


  Naar het overzicht

  Daarnaast zijn de kosten belangrijk. Bij de grootbanken betaal je vaak (veel) meer dan bij de gespecialiseerde beleggingsbrokers. 3. Stel je portefeuille samen met onze tool en koop de ETF’s binnen 60 dagen na aanmelding.

  Om deel te kunnen nemen aan de actie, kun je enkel ETF's aankopen die zijn voorgeselecteerd. Zo weet je dat je in fondsen belegt die breed gespreid zijn in aandelen, en lage kosten met zich meebrengen. Voor een overzicht van de geselecteerde fondsen, klik hier

  Heb je inmiddels een beleggingsrekening geopend en ben je klaar om je portefeuille samen te stellen en aan te schaffen? Doe dat dan met de tool.   Naar de tool

 4. Registreer je aankopen dezelfde dag via de tool.

  In de tool dien je de gekozen portefeuille te bevestigen. Pas na deze bevestiging sta je ingeschreven voor de actie.
  Ook vragen we je een print screen te maken van de portefeuille, in de online omgeving van je bank/broker. Dit doe je op de dag dat je de ETF's aankoopt. 


  Naar de tool

Heb je 60 maanden na de aankoop een verlies op je oorspronkelijke portfolio? Dan betalen wij jou dit verlies terug.

 

Voorwaarden

Bij de actie horen een paar voorwaarden. De belangrijkste zijn:

Lees hier alle voorwaarden.