VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Update VEB-acties

18-07-2019

In 2019 zullen diverse schikkingen worden afgewikkeld. Hieronder volgt een overzicht van de actuele stand van zaken in alle VEB-acties.

Lees verder

Schikken alleen voor VEB-leden: mag dat?

11-04-2019

De VEB sluit geregeld schikkingen alleen voor haar leden. Mag dat wel? Een niet-lid besloot recent te gaan procederen. Zonder succes. Een waarschuwing voor beleggers: het VEB-lidmaatschap loont echt. Een verslag van een kleine procedure met mogelijk grote precedentwerking.

Lees verder

Laatste kans om een Imtech-claim in te dienen

22-07-2016

Deelnemers aan de Imtech-schikking hebben nog tot 31 juli 2016 de mogelijkheid om een claim in te dienen. Een professioneel administratiekantoor (Imtech Claims Administrator) zal daarna de ingediende Imtech-claims beoordelen op geldigheid en volledigheid.

Lees verder

VEB bereikt schikking voor particuliere Imtech-aandeelhouders

07-10-2014

Beleggersvereniging VEB heeft een akkoord getroffen met Imtech en accountant KPMG over compensatie van gedupeerde particuliere aandeelhouders.

Lees verder

Banken gunnen Imtech respijt

11-11-2013

Onlangs verontrustte Imtech beleggers met de mededeling dat het opnieuw met kredietverstrekkers om tafel moest. Inmiddels hebben de banken toegezegd het testen van de afgesproken schuldafspraken een half jaar uit te stellen.

Lees verder
27-08-2013

Oudere artikelen uit dit dossier

Oud-Imtech-topman Van der Bruggen betaalt bonussen terug

Lees verder