VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Dossier: Actie Imtech

Laatste kans om een Imtech-claim in te dienen
Laatste kans om een Imtech-claim in te dienen
22-07-2016

Deelnemers aan de Imtech-schikking hebben nog tot 31 juli 2016 de mogelijkheid om een claim in te dienen. Een professioneel administratiekantoor (Imtech Claims Administrator) zal daarna de ingediende Imtech-claims beoordelen op geldigheid en volledigheid.

Lees verder
VEB bereikt schikking voor particuliere Imtech-aandeelhouders
VEB bereikt schikking voor particuliere Imtech-aandeelhouders
07-10-2014

Beleggersvereniging VEB heeft een akkoord getroffen met Imtech en accountant KPMG over compensatie van gedupeerde particuliere aandeelhouders.

Lees verder
Banken gunnen Imtech respijt
11-11-2013

Onlangs verontrustte Imtech beleggers met de mededeling dat het opnieuw met kredietverstrekkers om tafel moest. Inmiddels hebben de banken toegezegd het testen van de afgesproken schuldafspraken een half jaar uit te stellen.

Lees verder
Oud-Imtech-topman Van der Bruggen betaalt bonussen terug
27-08-2013

Oud-topman René van der Bruggen betaalt 1,5 miljoen euro aan bonussen terug aan Imtech. De VEB heeft het concern verzocht dit bedrag te reserveren voor compensatie aan gedupeerde beleggers.

Lees verder
Beleggers stellen Imtech-accountant KPMG aansprakelijk
21-08-2013

Namens beleggers heeft de VEB accountant KPMG aansprakelijk gesteld. Behalve voormalige bestuurders en commissarissen van Imtech is ook de accountant verantwoordelijk voor het debacle bij Imtech.

Lees verder