VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Met uw beleggingen klaar voor het nieuwe jaar (en daarna…)

In dit webinar legt Hans Oudshoorn (beleggerstrainer bij BinckBank, onderdeel van Saxo Bank) naar analogie van Nederlands grootste volkssport uit hoe hij de scouting voor zijn (effecten)elftal verzorgt. Met een duidelijke visie scheidt hij voor iedere positie – van verdediger tot spits – het kaf van het koren. Tijdens de uitzending bespreekt Hans de toegevoegde waarde van obligaties, gaat hij in op de kansen van dividendbeleggingen en bespreekt hij een aanvallende middenvelder: een optiestrategie waarmee u de risico’s verkleint én de kans op winst vergroot.

Martijn Rozemuller (hoofd Europa bij VanEck) gaat tussendoor dieper in op de werking van ETF’s. Hij bespreekt de criteria waar een belegger op moet letten bij de keuze van een ETF. In het bijzonder gaat hij in op risico’s verstopt in ‘de kleine lettertjes’. Ook behandelt hij de beleggingsmogelijkheden die nieuwe soorten ETF’s bieden op het gebied van rendement en risico. Hierbij zal Martijn bepaalde thema’s aanhalen waarin via ETF’s kan worden belegd.

In het kort zullen Hans en Martijn tijdens deze uitzending concrete voorzetten geven voor een kampioenskandidaat: een krachtige en robuuste portefeuille voor de lange termijn. Overkoepelend geven ze daarbij aan op welke plek in het veld de verschillende producten horen én wat de risico’s zijn.


Wat kunt u zoal verwachten?

-
Obligaties: rustige renderen met betrouwbare verdedigers
-Dividendbeleggingen: profiteren van het achtste wereldwonder
-ETF’s: de werking, voordelen en mogelijkheden onder de loep
-Risico’s verkleinen en rendementskansen vergroten met opties

Is dit webinar iets voor u?
Het webinar is bedoeld voor beleggers die met meer inspiratie willen beleggen. Meedoen? Schrijf u dan nu kosteloos in voor het webinar van dinsdag 26 januari 2021. Uiteraard heeft u live alle gelegenheid om vragen te stellen.