VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Lidmaatschap voordelen op een rij

VEB leden ontvangen 12 keer per jaar Nederlands best gelezen beleggingsmagazine ‘Effect’ en profiteren van vele andere voordelen, waaronder deelname aan niet-gesloten juridische acties  (zoals Fortis, Ahold-Deloitte en Landis) en de Beleggersservice die beleggers met allerhande vragen op weg helpt.



Uw voordelen op een rij:


Toegang tot de volledige website van de VEB
Voor de belegger van vandaag is actuele informatie onontbeerlijk. Die informatie vindt u 24/7 op onze site, die constant wordt geactualiseerd.



Beleggingsmagazine Effect

Hét onafhankelijke beleggingsmagazine, met boordevol nieuws, cijfers en analyses die voor u van belang zijn. Interessante columns en diepgaande artikelen over beursgenoteerde fondsen helpen u bij het beheren van uw vermogen. en blijft u goed geinformeerd.


Gratis deelname aan collectieve acties

De VEB bewijst iedere keer weer dat ze , o.a. in de zaken Woekerpolis (nu met vijf verzekeraars), Ahold, Shell, Unilever, Numico, Vedior en nog veel meer. Als lid neemt u gratis deel aan collectieve acties en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen.



Aandeelhoudersvergaderingen

Als aandeelhouder heeft u stemrecht. De VEB bezoekt alle aandeelhoudersvergaderingen. De VEB kan namens u stemmen, zodat ook uw stem vertegenwoordigd is gedurende alle belangrijke aandeelhoudersvergaderingen. De verslagen kunt u vinden.



VEB jaarboek Beleggingstips 2013 gratis
De VEB vraagt elk jaar een aantal beleggingsexperts of ze bereid zijn hun visie op het volgend jaar met u te delen. t.w.v. € 14,95 volledig gratis! Zo begint u ieder jaar met een voorsprong.