VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Beleggers willen eindelijk reactie KPN-bestuur op bod uit Mexico

América Móvil lanceerde een maand geleden een voorgenomen bod op de aandelen KPN. De beschermingsstichting van KPN sprak ferme taal, maar de KPN-top zwijgt al tijden. Beleggers willen nu antwoorden.

Terwijl de Mexicaanse grootaandeelhouder América Móvil (29,77 procent) een dezer dagen met het officiële bod kan komen, houdt KPN-topman Eelco Blok zich al vier weken stil.

Veel meer dan een YouTube-filmpje op de KPN-website heeft Blok nog niet van zich laten horen. Blok kondigt in de één maand oude videobijdrage van amper twee minuten aan 'heel goed' naar het bod te zullen kijken.

Kennelijk is hij daar nog steeds mee bezig, want een inhoudelijke reactie gaf het KPN-bestuur nog steeds niet.

Inhoudelijk
Aan die radiostilte moet nu een einde komen. Voor beleggers lijkt het alsof het bestuur van KPN alleen maar toeschouwer is bij de strijd om haar eigen lot. 

De VEB vraagt daarom namens beleggers aan KPN om zo snel als mogelijk inhoudelijk te reageren op het Mexicaanse (indicatieve) bod.

Ook willen beleggers weten hoe het KPN-bestuur oordeelt over de tussenkomst van de beschermingsstichting van KPN, die de manoeuvres van América Móvil als vijandig bestempelde.
Gerelateerde artikelen