VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

De coronacrisis heeft de wereldwijde aandelenbeurzen flink laten kelderen. De VEB ziet een grote toeloop van nieuwe beleggers die een mooi instapmoment zien. Velen denken dat als de crisis eenmaal bezworen is, de aandeelprijzen weer naar ongekende hoogtes klimmen.

Inderdaad, ook deze crisis zal ooit overgaan en de markten zullen herstellen. Toch is het niet verstandig nu roekeloos aandelen of beleggingsfondsen te kopen. De VEB geeft u als onafhankelijke beleggingsspecialist een aantal regels mee voor het verstandig beleggen in tijden van crisis.

Ook geldt er een tijdelijke aanbieding. U kunt kennismaken met de VEB voor slechts eenmalig 1 euro. Daarvoor krijgt u:

Digitaal Magazine Effect

   

 


    

Een jaar lang het grootste beleggingsmagazine van Nederland "Effect" maandelijks in uw mailbox. Wilt u weten wat u zoal kunt verwachten? We hebben een aantal artikelen gratis beschikbaar gesteld.  

Duurzame beleggingsfondsen
Investeren met het oog op duurzaamheid wint aan populariteit. Vandaar dat beleggingsfondsen die pretenderen verantwoord te investeren, als paddenstoelen uit de grond schieten. Maar hoe duurzaam zijn deze fondsen nou werkelijk? En presteren deze fondsen ook beter?
Naar de artikelen


Amazon, een koopje van 1000 miljard dollar
Amazon, ’s werelds grootste internetwinkel, behoeft vermoedelijk geen introductie. In de Verenigde Staten wordt meer dan de helft van alle internetaankopen gedaan via Amazon en ook internationaal breidt het bedrijf sterk uit, dit jaar door onder meer de Nederlandse markt te betreden. Het aandeel lijkt duur, maar is zeker koopwaardig, meent Hendrik Oude Nijhuis.
Naar de artikelen


Koers-Winstverhouding is een wespennest
Het blijft een van de meest populaire maatstaven om te beoordelen hoe aantrekkelijk een aandeel is geprijsd. Maar is dit wel zo'n betrouwbare voorspeller? 
Naar de artikelen


VEB Barometer: ASML
Hollands grote trots ASML is al jarenlang wereldleider in technologie om computerchips mee te fabriceren. Kan men deze voorsprong vasthouden en daar klinkende munt uitslaan voor beleggers?
Naar de artikelen

 

 

 Trainings- en beleggingsmaterialen 

In het digitale pakket dat u ontvangt, krijgt u een stuk kennis die wij als onafhankelijke organisatie gedurende de afgelopen 96 jaar hebben opgebouwd. 
U leert bijvoorbeeld:

-hoe kiest u de fondsen en aandelen die voor u het meest geschikt zijn
-of het bij voorgaande crisissen verstandig was veel te handelen
-het belang van spreiding van uw portefeuille
-hoe risico's op verlies afnemen naarmate uw horizon langer is

 

  

 

Maak kennis met de VEB voor een Euro

 

Na één jaar stopt de verzending van het digitale magazine automatisch. U bent dus geen lid en u bent nergens toe verplicht. Deze aanbieding kost u slechts eenmaal één euro.
Let op, deze aanbieding geeft geen recht op deelname aan juridische acties, of contact met de Beleggersservice. Deze aanbieding geldt niet voor beleggers die de afgelopen twee jaar VEB-lid zijn geweest. De voordelen van het VEB-lidmaatschap vindt u hier.

 

 
Beleggerskit
VEB-lidmaatschap
Magazine Effect  
Online tools VEB  
VEB Bedrijfsanalyses  
Deelname juridische acties     
Beleggersservice     
Cursussen en events  

 

 

 Over de Vereniging van Effectenbezitters (VEB)
  • Vereniging voor en door beleggers

  • Gericht op alle type beleggers, van beginnend tot actief

  • Geen winstoogmerk

  • Onafhankelijk

  • Opgericht in 1924 met circa 38.000 leden


klik hier voor meer informatie over de VEB