VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Voordelen van het lidmaatschap

VEB-dienstverlening kenmerkt zich door het onafhankelijke, kritische karakter van de VEB. U kunt erop vertrouwen dat de VEB in uw belang handelt.

 


Contact met de Beleggersservice
Wilt u informatie over een (beurs)fonds, een beleggingsproduct, dividend(belasting), of heeft u een vraag of klacht over uw bank of vermogensbeheerder? Of wilt u weten wat wij zien als verstandig beleggen? Raadpleeg onze deskundigen. We mogen u geen persoonlijk beleggingsadvies geven, maar informeren u graag over relevante beleggingszaken. De Beleggersservice is telefonisch en per e-mail bereikbaar. 

Magazine Effect 
11 keer per jaar ontvangen leden het grootste onafhankelijke beleggingsmagazine van Nederland, vol onderzoeken, bedrijfs- en sectoranalyses,  en het laatste nieuws over VEB-acties.

Onder meer aan bod komen: vergelijkende onderzoeken (zoals het periodieke brokeronderzoek), interviews met CEO’s van beursgenoteerde ondernemingen, VEB-barometers van bedrijven en beleggingstips. Het blad onderscheidt zich door de onafhankelijke visie van de VEB en haar scherpe analyses en onderzoeken.
Deelname aan VEB-acties
De VEB voert namens gedupeerde beleggers regelmatig collectieve (juridische) actiesVEB-leden zijn zeker van deelname aan acties die nog voor hen openstaan.

Onze inzet heeft in de afgelopen jaren geleid tot miljarden euro’s compensatie voor beleggers. Voorbeelden van succesvol afgeronde acties zijn onder meer Fortis, Imtech (fraude), InnoConcepts, Landis, World Online en KPNQwest.Hulpmiddelen voor de zelfbelegger 
VEB Stockscreener: hier kunt u zelf uit een database van meer dan 2500
Europese aandelen precies de namen vinden die voldoen aan door u ingegeven
criteria, zoals koers-winstverhouding, dividendrendement, en nog veel meer.

VEB Fondsselector: een instrument om de meest passende en
voordelige indexvolgende fondsen te vinden.De VEB-website
VEB-leden hebben toegang tot alle (premium) artikelen en analyses, waaronder de VEB Bedrijven Barometer. Ook is beleggingsmagazine Effect in digitale vorm te lezen en zijn alle online hulpmiddelen onbeperkt te gebruiken.

 

Cursussen en events
Profiteer van verschillende cursussen en evenementen die de VEB in samenwerking met partners organiseert. Sommige sessies zijn vooral interessant voor meer ervaren beleggers, andere voor beginners.

 

VEB-app
Volg alle analyses van de VEB-economen in de VEB-app voor IOS en Android. Zowel de artikelen uit magazine Effect als ook de web-artikelen zijn te vinden in de app.

     


Wekelijkse nieuwsbrief
U wordt automatisch op de hoogte gehouden en ontvangt het meest actuele VEB-nieuws en VEB-onderzoeken iedere zondagmiddag per e-mail. Leden hebben daarbij toegang tot alle (premium) artikelen en online hulpmiddelen. Kies uw lidmaatschap