VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

VEB-dienstverlening kenmerkt zich door het onafhankelijke, kritische karakter van de VEB. U kunt erop vertrouwen dat de VEB in uw belang handelt.

 

Contact met de Beleggersservice
Wilt u informatie over een (beurs)fonds, bank of vermogensbeheerder? Of wilt u weten wat wij zien als verstandig beleggen? Raadpleeg onze deskundigen. We kunnen u geen persoonlijk beleggingsadvies geven, maar informeren u graag over relevante beleggingszaken. De Beleggersservice is telefonisch en per e-mail bereikbaar.


Magazine Effect
Maandelijks ontvangen leden het grootste onafhankelijke beleggingsmagazine van Nederland, vol onderzoeken, producttesten en het laatste nieuws over VEB-acties.

Onder meer aan bod komen: fusies en overnames, interviews met topondernemers, sectoranalyses en beleggingstips. Het blad onderscheidt zich door de onafhankelijke visie van de VEB en haar scherpe analyses en onderzoeken.


 

 

Deelname aan VEB-acties
De VEB voert namens gedupeerde beleggers regelmatig collectieve (juridische) acties. VEB-leden zijn zeker van deelname aan acties die nog voor hun openstaan.

Onze inzet heeft in de afgelopen jaren geleid tot miljarden euro’s compensatie voor beleggers. Recente voorbeelden van succesvol afgeronde acties zijn: Fortis, Imtech, World Online en KPNQWest.

  

 

De VEB-website
VEB-leden kunnen gebruikmaken van de tools en informatie die beschikbaar zijn op de VEB-website. Zo bepaalt u in een handomdraai welk beleggingsfonds het beste bij u past, bij welke broker u het goedkoopst handelt en waar u op moet letten bij het selecteren van een vermogensbeheerder.


   

 

Cursussen en events
Profiteer van verschillende cursussen en evenementen die de VEB in samenwerking met partners organiseert. Sommige sessies zijn vooral interessant voor meer ervaren beleggers, andere voor beginners.

  

  

Wekelijkse VEB-nieuwsbrief
U wordt automatisch op de hoogte gehouden en ontvangt het meest actuele VEB-nieuws en VEB-onderzoeken in uw elektronische postbus. 

 

 


 

Beleggen in teamverband
In een sociale, veilige omgeving leren beleggen? Begin dan een beleggingsstudieclub of sluit u aan bij een bestaande club. De VEB helpt u graag met praktische tips en voorziet u van informatie.

 

 

 

 

U bent al lid vanaf slechts € 62,50 per jaar (weblidmaatschap). 

 

Kies uw lidmaatschap