VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Maandelijks ontvangen VEB-leden Nederlands grootste beleggingsmagazine. Het blad onderscheidt zich door de onafhankelijke visie van de VEB en haar scherpe analyses en onderzoeken. Hieronder een greep uit de thema’s.

 

VEB-onderzoeken
Beleggers gebruiken allerlei kerncijfers en statistieken. Maar welke zijn nu echt zinvol? En wat is de kwaliteit van aangeboden dienstverlening en producten? Effect gaat op onderzoek en legt uit.

 

 

 

Tips van topbeleggers
Warren Buffet, John Templeton en Peter Lynch, enkele topbeleggers die de VEB voor u volgt. Aan de hand van hun methodieken worden allerlei (binnen- en buitenlandse) beursfondsen de maat genomen.

 

 

Kerncijfers Nederlandse beursfondsen
Zo ziet u maandelijks hoe uw beleggingen presteren. Waarderingen, analistenaanbevelingen en taxaties van de belangrijkste Nederlandse beursfondsen op een rij. 

 

 

 

 

 
Beursfondsanalyses
Wat zijn nu interessante beleggingen? En waarom moet u kiezen voor bijvoorbeeld het ene oliebedrijf en niet het andere? Effect scherpt uw gedachtegang.

 

 

 

 

Trend- en sectoranalyses
Het toekomstig succes van een bedrijf is mede afhankelijk van zijn context, en ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Onze trend- en sectoranalyses bieden inzicht. 

 

 

 

 

Ook Effect lezen? 
Word dan nu VEB-lid en abonneer u automatisch op Effect. 

 

         Abonneren op Effect          

Enkele artikelen uit Effect lezen