VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Maandelijks ontvangen VEB-leden Nederlands grootste beleggingsmagazine. Het blad onderscheidt zich door de onafhankelijke visie van de VEB en haar scherpe analyses en onderzoeken. Hieronder een greep uit de thema’s.

 

 

Actuele thema's
Effect geeft maandelijks duiding, uitleg en achtergronden over de belangrijkste actualiteiten. Zo blijf je op de hoogte van belangrijke overnames, economische ontwikkelingen en politieke besluiten die relevant zijn voor beleggers.

 

 

VEB-onderzoeken
Beleggers gebruiken allerlei kerncijfers en statistieken. Maar welke zijn nu echt zinvol? En wat is de kwaliteit van aangeboden dienstverlening en producten? Effect gaat op onderzoek en legt uit.

 

 

 

CEO-interviews
Hoe wordt het succes van sommige bedrijven verklaard? Hoe gaan bedrijven om met uitdagingen in lastige tijden? In exclusieve interviews voor Effect geven bestuurders van beursgenoteerde bedrijven een inkijkje in hun rol binnen de onderneming.

 

 

 

 

Kerncijfers beursfondsen
Zo zie je maandelijks hoe je beleggingen presteren. Waarderingen, analistenaanbevelingen en taxaties van de belangrijkste Nederlandse, Europese en Amerikaanse beursfondsen op een rij.

 

 

Beursfondsanalyses
Wat zijn nu interessante beleggingen? En waarom moet je kiezen voor bijvoorbeeld het ene oliebedrijf en niet het andere? Effect scherpt je gedachtegang.

 

 

Macro-economische analyses
Rente, inflatie, monetair beleid en conjunctuurschommelingen. Het zijn slechts een paar van de grote krachten die van invloed zijn op je beleggingen. De VEB geeft duiding zodat je een helder begrip krijgt van het grote plaatje. 

 

 

Trend- en sectoranalyses
Het toekomstig succes van een bedrijf is mede afhankelijk van zijn context, en ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Onze trend- en sectoranalyses bieden inzicht.

 

 

 

Ook Effect lezen? 
Word dan nu VEB-lid en abonneer je automatisch op Effect. Effect is zowel beschikbaar per post als online.

Al VEB-lid?
Lees Effect dan hier

 

         Abonneren op Effect          

Enkele artikelen uit Effect lezen