VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Maandagavond 19 november was het zover: de allereerste uitzending van ‘In de Boardroom’ met als gast Frans Muller, de kersverse topman van Ahold Delhaize.

In een onderhoudend en leerzaam interactief gesprek kwamen de laatste ontwikkelingen bij het supermarktbedrijf aan de orde. Omdat het de eerste uitzendig was, mocht Muller maandag de beurshandel openen. 
De belangrijkste bron van onzekerheid voor beleggers bleek de rol van het Amerikaanse internetbedrijf Amazon.com, dat zich meer en meer in de markten begeeft waar Ahold Delhaize ook actief is. Muller gaf aan dat hij begrip heeft voor de zorgen van beleggers, maar dat Ahold Delhaize de strijd aan kan door middel van de juiste investeringen, eventuele overnames en zelfs robots. 

In de Boardroom is een initiatief van beursbedrijf Euronext. Presentator Jim Tehupuring bespreekt samen met een analist de laatste marktontwikkelingen, strategie en de resultaten van de onderneming. Daarbij wordt onder meer gebruik gemaakt van de VEB-Barometers, de rapporten die de VEB opstelt over in Europa beursgenoteerde bedrijven. Kijkers naar de live ‘webinars’ kunnen actief deelnemen aan polls en direct vragen stellen aan de CEO. De webinars zijn achteraf terug te kijken.

In de komende Effect komen enkele vragen aan de orde die Frans Muller op 19 november ook beantwoordde. De volledige VEB-Barometer over Ahold Delhaize vindt u op onze website.

Effect, het magazine van de VEB, staat iedere maand bol van beleggingsnieuws en analyses. Heeft u nog geen abonnement op Effect? Word lid van de VEB, u ontvangt Effect dan iedere maand gratis.

 

 

 

 

 
Gerelateerde artikelen