VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Een deel van de gedupeerde aandeelhouders Fortis ontvangt over een aantal weken een slotbetaling. Dat is de laatste stap in de schikking die een aantal belangenbehartigers eerder met Ageas (de opvolger van Fortis) trof. Beleggers die in aanmerking komen voor een slotbetaling krijgen binnenkort automatisch bericht.

Dat heeft Ageas in een persbericht, laten weten. De uitbetaling is bestemd voor een groep aandeelhouders die eerder al compensatie heeft ontvangen, maar op grond van de gesloten schikking alsnog een extra terugbetaling tegemoet kan zien.

Wie voor de slotbetaling in aanmerking komt is afhankelijk van individuele omstandigheden zoals de hoeveelheid aandelen Fortis in portefeuille en timing van handel in dit aandeel in specifieke periodes voor de nationalisatie in 2008.

De Claims Administrator heeft de vergoedingen per gedupeerde berekend en is daarbij uitvoerig gecontroleerd. Iedereen die een geldige claim heeft ingediend ontvangt bericht met informatie over een eventuele slotbetaling.

Vragen?
Voor alle vragen omtrent de Fortis-schikking en de afhandeling van claims kan men terecht bij de Claims Administrator. Zij zijn te bereiken via +31 30 252 53 59. Ook is het mogelijk om een bericht te versturen via het contactformulier op hun website:

www.forsettlement.com
Gerelateerde artikelen