VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Artikeloverzicht

Krakend kapitalisme

14-12-2018

Er is volop kritiek op het kapitalistisch systeem, zelfs op de milde Nederlandse variant.

Lees verder

Booking is ook een mooie bestemming voor beleggers

13-12-2018

Het online reisbureau Booking brengt aanbieders en consumenten in de toeristenbranche bij elkaar. Hotels kunnen via Booking kamers ter beschikking stellen die consumenten vervolgens via de site kunnen boeken. Voor iedere boeking incasseert Booking een commissie van zo’n 15 procent.

Lees verder

De kwetsbare Europese grootmacht

12-12-2018

Spannende tijden breken aan voor de motor van de Europese economie. Politiek wordt het onrustig in Duitsland en het ‘gouden decennium’ van de economie loopt op zijn einde.

Lees verder

2019 wordt een boeiend jaar

11-12-2018

Het beleggingsjaar is op een oor na gevild, tijd voor een vooruitblik op 2019. Niet dat we daar in het verleden altijd de spijker mee op de kop sloegen, maar het is altijd een nuttige exercitie om de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden. Effect las de visies van enkele grote beleggers en vroeg een drietal Nederlandse topbeleggers om hun tips voor het komende jaar.

Lees verder

Ahold Delhaize is niet bang voor Amazon

10-12-2018

De fusie tussen Ahold en Delhaize is nog maar twee jaar geleden, maar in de ogen van Frans Muller staat het nieuwe supermarktbedrijf als een huis. De oud-topman van Delhaize gaf twee jaar leiding aan het integratieproces van de twee supermarktbedrijven. Sinds juli bekleedt hij weer de hoogste post. Na een half jaar als bestuursvoorzitter was het afgelopen maand tijd om vooruit te kijken.

Lees verder

Oudere artikelen
07-12-2018

Mensenwerk

Lees verder
06-12-2018

De onstuitbare opmars van de wolkenridders van Safran

Lees verder