VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Update VEB-acties

18-07-2019

In 2019 zullen diverse schikkingen worden afgewikkeld. Hieronder volgt een overzicht van de actuele stand van zaken in alle VEB-acties.

Lees verder

VEB/European Investors en Steinhoff verlengen standstill

02-04-2019

Beleggersvereniging VEB/European Investors en winkelgigant Steinhoff International Holdings N.V. (“Steinhoff”) zijn overeengekomen de schorsing van de in Nederland tussen hen lopende collectieve actie te verlengen met een aanvullende zes weken tot 15 mei 2019. Na de schorsing staat het de VEB/European Investors en Steinhoff vrij om de juridische procedure voort te zetten, dan wel om via onderhandelingen een schikking te bereiken voor gedupeerde aandeelhouders.

Lees verder

Internationale overwinning voor de VEB: Nederlandse rechter bevoegd in Steinhoff-beursschandaal

06-11-2018

De Nederlandse rechter mag oordelen over de fraude bij winkelgigant Steinhoff. Dat heeft de rechtbank Amsterdam op 26 september 2018 geoordeeld. Dat is een opsteker voor beleggers, die zo sneller duidelijkheid krijgen over de vraag of Steinhoff jegens hen onrechtmatig heeft gehandeld.

Lees verder

VEB/European Investors en Steinhoff komen standstill overeen

17-10-2018

Beleggersvereniging VEB/European Investors en winkelgigant Steinhoff International Holdings N.V. (“Steinhoff”) zijn overeengekomen de in Nederland tussen hen lopende collectieve actie te schorsen tot 3 april 2019.

Lees verder

Nederlandse rechter bevoegd in Steinhoff-beursschandaal

26-09-2018

De Nederlandse rechter mag oordelen over de fraude bij meubelgigant Steinhoff. Dat heeft de rechtbank Amsterdam vandaag geoordeeld. Dat is een opsteker voor beleggers die zo sneller duidelijkheid krijgen over de vraag of Steinhoff onrechtmatig heeft gehandeld jegens hen.

Lees verder
23-08-2018

Oudere artikelen uit dit dossier

VEB treft Steinhoff voor het eerst voor de rechter

Lees verder