VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Beleggersvereniging VEB bereikt schikking voor aangesloten beleggers in actie Super de Boer

17-07-2015

De VEB heeft met Stichting Procedure SDB een regeling getroffen in een conflict dat dateert van begin 2010. Door de schikking is een einde gekomen aan een lange juridische procedure.

Lees verder

Belangrijke overwinning beleggers in actie Super de Boer

12-11-2014

De VEB heeft namens beleggers een belangrijke overwinning geboekt in de strijd tegen het voortijdig uitlekken van koersgevoelige informatie. Ook in hoger beroep heeft de rechter geoordeeld dat Super de Boer eerder had moeten ingrijpen om mogelijke handel met voorkennis te vermijden.

Lees verder

Dit najaar: hoger beroep over voorkennis bij Super de Boer

01-07-2014

Volgens de rechter hebben aandeelhouders Super de Boer twee miljoen euro schade geleden bij verkoop van hun aandelen Super de Boer. Dit najaar wordt de zaak in hoger beroep behandeld.

Lees verder

Hof benoemt deskundigen inzake Super de Boer

17-04-2013

Lekte de overname van supermarktketen Super de Boer door Jumbo voortijdig uit en wat betekende dat voor beleggers? Om volledig antwoord te geven op die vragen zijn twee deskundigen benoemd. Voor 1 juli komen zij met hun rapportage.

Lees verder

Rechter onderzoekt mogelijke handel met voorkennis Super de Boer

14-07-2012

Ruim een jaar geleden oordeelde de rechter dat Super de Boer koersgevoelige informatie eerder aan beleggers had moeten melden. Een deskundige zal moeten beoordelen of er aanwijzingen zijn voor handel met voorkennis.

Lees verder
17-03-2012

Oudere artikelen uit dit dossier

Topman Super de Boer krijgt forse bonus na overname

Lees verder