VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Update VEB-acties

18-07-2019

In 2019 zullen diverse schikkingen worden afgewikkeld. Hieronder volgt een overzicht van de actuele stand van zaken in alle VEB-acties.

Lees verder

Laatste kans om Fortis-claim in te dienen

11-07-2019

Beleggers die nog mee willen doen met de Fortis claim dienen op zeer korte termijn hun claim in te dienen. Op uiterlijk 28 juli 2019 dient de ingevulde claim in bezit te zijn van de claims administrator. Alles wat daarna binnenkomt, wordt niet meer in behandeling genomen.

Lees verder

Meer Fortis claims ingediend dan verwacht

24-05-2019

Een groot aantal gedupeerde Fortis beleggers heeft zich inmiddels gemeld bij de claims administrator voor compensatie uit de Fortis-schikking. Er zijn 266.000 afzonderlijke claims ingediend, welke momenteel worden verwerkt.

Lees verder

VEB-actie Fortis: Als niet-actieve claimant compensatie ontvangen?

08-02-2019

Als actieve claimant heeft u recht op een hogere compensatie. Daartoe dient u op het claimformulier wel aan te kruisen dat u een “actieve claimant” bent en zodoende recht hebt op de gunstigere Ledencompensatie. Om als actieve claimant te kwalificeren is het vereist dat u tijdig VEB-lid bent geworden en dat u op de juiste wijze bij de VEB een registratie heeft gedaan voor de VEB-actie Fortis.

Lees verder

Overweldigende steun voor Fortisschikking

21-12-2018

De eerste VEB-leden hebben van de claims administrator het bericht ontvangen dat zij nog dit jaar 70% van hun compensatie krijgen. Er zijn maar liefst 200.000 claims ontvangen, waardoor de claims administrator is genoodzaakt de verwerking van claims en de betalingen in verschillende fases te verrichten. De kans is dus groot dat het nog enkele maanden duurt alvorens u compensatie ontvangt.

Lees verder
08-10-2018

Oudere artikelen uit dit dossier

Stand van zaken : Afwikkeling Fortisschikking en indiening claims

Lees verder