VEB.net maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. 

Stand van zaken : Afwikkeling Fortisschikking en indiening claims

08-10-2018

Het gerechtshof Amsterdam is op 13 juli 2018 overgegaan tot verbindendverklaring van de aangepaste schikkingsovereenkomst. Deze schikkingsovereenkomst is onder andere gesloten tussen de VEB en Ageas, de rechtsopvolger van Fortis, voor compensatie van gedupeerde beleggers. Hieronder treft u een aantal frequent gestelde vragen aan over de VEB-actie Fortis.

Lees verder

Paul Koster: “Primair blij voor gedupeerde Fortis beleggers met compensatie”

16-07-2018

Na de uitspraak in de Fortis-zaak, richt ik me graag rechtstreeks tot u voor enige verdere uitleg en achtergrond.

Lees verder

Fortis-schikking van 1,3 miljard euro verbindend verklaard

13-07-2018

Het gerechtshof Amsterdam heeft de schikking tussen Ageas (rechtsopvolger van Fortis NV/SA) en de claimorganisaties is vandaag verbindend verklaard. Met het positieve oordeel van het gerechtshof wordt naar verwachting definitief een punt gezet achter de schadevergoedingsprocedures die na de val van Fortis in 2008 zijn gestart. Met ruim 1,3 miljard euro is het de grootste schikking in een beleggingszaak in Europa ooit. Enkele honderden miljoenen euro’s komen ten goede aan bij de VEB aangesloten beleggers.

Lees verder

Oproeping voor de mondelinge behandeling Fortis-zaak

13-02-2018

Het gerechtshof Amsterdam heeft bepaald dat de mondelinge behandeling naar aanleiding van het verzoek tot verbindendverklaring en het daartegen gevoerde verweer zal worden voortgezet op vrijdag 16 maart 2018 alsmede op dinsdag 27 maart 2018.

Lees verder

Oproeping voor de mondelinge behandeling Fortiszaak

30-01-2018

Het gerechtshof Amsterdam heeft een datum bepaald waarop de mondelinge behandeling naar aanleiding van het verzoek tot verbindendverklaring en het daartegen gevoerde verweer zal worden voortgezet.
Alle in aanmerking komende aandeelhouders worden hierbij voor die mondelinge behandeling opgeroepen.

Lees verder
12-12-2017

Oudere artikelen uit dit dossier

VEB bereikt aangepaste schikking in Fortis-zaak

Lees verder